Pozdrav poletju

Spomnimo se dnevov, ko so se nam v vrtcu pridružili novinčki. Lepo smo jih sprejeli in se hitro spoprijateljili. Veselili smo se vsakega dne, ko smo lahko dan preživeli s prijatelji. Žal pa nas je v tem šolskem letu za nekaj časa ločila ta “korona”. Vrata vrtca so se za nekaj časa zaprla. Bili smo žalostni, ker se nismo mogli igrati s prijatelji, po drugi strani pa veseli, saj smo več časa preživeli doma, v krogu svoje družine.

Ponovna vrnitev v vrtec je bila posebna, saj smo morali upoštevati vsa priporočila NIJZ. Tako je vsak izmed nas dobil svoj stolček in svoje mesto pri mizi, tudi barvice smo imeli vsak svoje. Igrali smo se v manjših skupinah ali v igralnici, ali na terasi. Na sprehodu se je po Cirkulanah vila dolga kača, saj smo tudi tukaj upoštevali razdaljo drug od drugega. Kljub vsem priporočilom, smo v vrtcu neizmerno uživali, saj je za nas bilo najbolj pomembno, da smo s prijatelji.

Najraje smo se  igrali s kockami…v najmlajši skupini so to velike kocke, iz katerih zelo radi gradimo stolpe, v najstarejši pa so to zelo  majhne kocke, saj so naši prstki spretnejši. V juniju smo dobili novega vzgojitelja Matijo, ki skupaj z Urošem pripravita pravo glasbeno presenečenje. Zaigrata na strune kitare in raztegneta meh harmonike, mi pa zraven zelo radi zaplešemo in zapojemo. Zelo radi pa preživimo čas na prostem, kjer se dodobra razmigamo. Radi se igramo z žogo, z obroči, preizkusimo se tudi v vožnji s tricikli in skiroji, najbolj pa uživamo na igralih. Pravo zabavo pa so predstavljali milni mehurčki, katere smo pihali, lovili in se ob tem nadvse zabavali.

Pomlad nas je razveselila s svojo paleto pisanih barv. Zato smo se podali na travnik, kjer smo z lupo preiskali vsak njegov kotiček. Od blizu smo si ogledali njegove prebivalce in nabrali najlepši pisani šopek. V igralnici smo te cvetlice tudi narisali. Otroci iz najmlajše skupine smo  v avli pričarali pravo poletje, saj smo ustvarjali ribice, ki veselo plavajo v morju. Ribice pa smo ustvarjali tudi otroci skupine Škrati, najstarejši pa smo izdelali ladjo, ki nas bo popeljala na zaslužene počitnice.

Poslovili smo se tudi od naših bodočih šolarjev, ki so postali minimaturanti. Zabava je potekala kar na parkirišču vrtca. To pa ni bila edina zabave. 24.junija smo si priredili še zaključno zabavo na terasi, kjer smo peli, plesali in se zelo zabavali.

Še eno šolsko leto smo uspešno pripeljali do konca. Želeli bi se vam zahvaliti za vso pomoč, za sodelovanje in za prijetne urice, ki smo jih preživeli skupaj. V teh vročih dneh si vzemite čas za stvari, ki vas veselijo.

Želimo vam lepe in brezskrbne počitnice.

no images were found

(Skupno 360 obiskov, današnjih obiskov 1)