Ko se nekateri Metulji več ne vrnejo nazaj,…

Ko pišemo te besede, skorajda ne moremo verjeti, da se šolsko leto izteka, da so vaši/naši otroci že tako veliki in da se v jeseni z nekaterimi metulji več v našem vrtcu ne srečamo. Zagotovo so dobili veliko popotnico in prav na vsakega izmed njih smo ponosni. To so veliki, samostojni, pogumni in vedoželjni otroci. Takšne potrebujemo in takšne pošiljamo v svet. Minimaturanti, hvala vam, za vse trenutke, ki smo jih skupaj pisali, razvijali in ustvarjali. Čudoviti generacija ste in bodite ponosni nase!

Še preden pa v letošnjem šolskem letu dokončno “zapremo” zavihek Metuljev na naši spletni strani, nam dovolite, da se vam preko fotografij, ki smo jih zbrali v našem arhivu, pokažemo trenutke naših zadnjih dveh mesecev druženja. Da smo sodelovali na otvoritvi prenovljene trgovine Mercator, da smo izvedli slavnostni pohod minimaturantov, uživali in raziskovali v šoli v naravi ter izvedli zaključno prireditev minimaturantov za naše starše, vam posebej in na dolgo več ne bomo opisovali. Le to, smo zapisali v prejšnjih člankih – kar pogumno pokukajte. Raje poglejmo kaj smo ob vsem naštetem še počeli.

Ker so dnevi postajali vedno toplejši in prijetnejši smo veliko časa preživeli v naravi. Skozi vse šolsko leto smo veliko ustvarjali, se učili in nadgrajevali, zato je bilo tokrat pravilno, da največ časa namenimo naši igri. Seveda smo v vrtcu poskrbeli tudi za zasaditev naše visoke grede ter jo vsak dan pridno zalivali. In veste kaj? Solata, redkvice so bile zelo okusne ter z velikim veseljem smo jih delili s prijatelji vrtca. Velik del igre smo namenili športnim aktivnostim, petju in plesu. Ob vsej tej zabavi smo se čisto spontano še malce posneli preko kamere, kjer smo ob koncu zaključka pripravili filmček imenovan kar “Dan v vrtcu”. Ste nas videli? Mar nismo bili iskreni?
Ob vsej igri, smo seveda pripravili tudi darilca ob zaključku šolskega leta, predvsem pa si obljubili, da se zagotovo še srečamo, pozdravimo in objamemo. Pa poglejte kako je bilo.

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)