Razgibani dnevi pri bubah

Bube smo se ob projektu Pasavček vključile tudi v projekt Trajnostna mobilnost. V tem projektu niso aktivno sodelovali samo otroci ampak tudi njihovi starši. Vsi skupaj smo igrali igrico »Beli zajček«. V vrtcu smo se veliko pogovorjali kaj lahko storimo, da bo naše okolje bolj čisto. Izdelali smo zanimve plakate, se odpravili na »izlet v Mursko Soboto«, se vozili s skiroji na igrišču, spoznavali pesmice in deklamacije obenem pa poskrbeli, da smo se v  tednu »Peš v vrtec« spremenili v  nasmejane pohodnike in prav prijetno je bilo opazovati prazna parkirišča pred vrtcem. Peš v vrtec so se vsako jutro odpravljaje tudi vzgojitelje drugih oddelkov – bravo mi, bravo starši in bravo vzgojiteljice.

Dneve v vrtcu si redno popestrimo tudi s plesnim rajanjem na terasi ali pa si uprizorimo čisto prave karaoke. Ne boste verjeli kako pogumni so vaši otroci in kako dobri pevci! Zelo radi prisluhnemo tudi zanimivim zgodbam. Ena izmed njih je tudi Repa velikanka. Otrokom je bila tako všeč, da smo jo prebrali večkrat. Skoraj bi lahko rekli, da jo znamo že na pamet. Tudi dramsko smo jo uprizorili ter okrasili naš pano s kar vsemi liki pravljice.

Tudi v gozdu smo bili veliko in bili smo pravi mali naravoslovci.

Pri nas »Bubah« je vsak dan po svoje zanimiv in nikoli nam ni dolgčas. Čeprav je bilo to leto nekoliko okrnjeno s skupno preživetimi trenutki, smo le te, ki smo jih imeli, preživeli maksimalno lepo. Na zadnji šolski dan smo si pripravili zabaven zaključek leta. Malo smo zapeli, zaplesali, se posladkali, otroke pa tudi  nagradili s priznanji in nagradicami, ki so si jih vsekakor zaslužili. Tudi v počitnice vstopamo veselo in razigrano. Zagotovo nam ne bo zmanjkalo idej niti v teh vročih poletnih dneh.

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)