SKUPAJ SMO SE IMELI DOBRO…lahko bi rekli tudi ODLIČNO!

V tednu otroka smo v vrtcu Cirkulane preživeli nadvse zanimive in čudovite dogodivščine. Čarali in poigrali smo se s klovnom. Veliko smo se smejali, saj je klovn poskrbel za najbolj smešne lumparije. Poskrbel je tudi, da smo pomerili svoje moči in ugotovili kdo v vrtcu je najbolj močen. Morda iz fotografij uganete, kdo si je prisvojil naziv najbolj močne skupine. 

Kot vsako leto smo tudi letos v sklopu projekta »Ulice otrokom« obarvali naše parkirišče in cesto ob vrtcu v lepe pisane barve kred. Nastale so zelo lepe in domiselne umetnine. V vrtcu nas je obiskala tudi hruška »Debeleuška« O njej smo slišali zelo lepo zgodbo, prav tako pa tudi pesmico. Nekateri jo znamo že na pamet. Kar prisluhnite kako odmeva po našem vrtcu. Na ta dan smo se preizkusili tudi kot kuharji. Čisto sami smo narezali jabolka in hruške ter jih skuhali v odličen kompot ali pa si naredili slastne sadne krožnike. Mmm, kako je bilo dobro.

Ste morda opazili naš lep sadovnjak v avli vrtca? Kar oglejte si ga. Kakšne hruške in jabolka so nastale izpod rok naših pridnih in ustvarjalnih otrok. Za piko na i pa smo na zadnji dan praznovanja tedna otroka spekli dobre, sladke kostanje ter se ob glasni glasbi veliko gibali in plesali. Preživeli smo eknraten teden. In takšni tedni se bodo v našem vrtcu nadaljevali še v prihodnje saj smo zelo pridni, ustvarjalni, pogumni, vedoželjni, prijazni, ljubeznivi,… najboljši! 

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)