Obisk Božička

Kaj je lahko lepšega, ko nas v pričakovanju najlepšega časa v letu, ko se prepletata čarobnost in iskrivost, v vrtcu obišče Božiček s svojimi pomočniki?

Ja, prav ste prebrali, obiskal nas je čisto pravi Božiček. Nasmejali smo se od srca, saj se je k nam opravil v gasilski opravi. Vendar, ko je prispel med nas, je opazil, da ni prišel gasit ognja, ampak so ga pričakale le iskrive očke, polne radosti in veselja, naših otrok. Njegova škrata sta mu povedala, da je zdaj med otroki, ki so ga že nestrpno pričakovali. Gasilsko čelado sta mu zamenjala za božično kapo in zabava se je lahko začela.

Seveda nas je najprej vprašal, če smo bili kaj pridni in vsi v en glas smo seveda rekli jaaaaaaa. Morali smo mu tudi obljubiti, da bo tudi naprej tako.

Zaželel si je, da mu zapojemo kakšno pesmico in mi smo to z veseljm naredili, saj se v predprazničnem času iz našega vrtca sliši le zabava…glasba, petje…in še kaj.

Skupino Metulji je obdaril z velikim darilom, v katerem je bila nagrada, ker so bili tako pridni in so zbrali največ papirja. Tudi Vita Milošič ter Dino in Lana Crnkić so dobili darilce, saj so kot posamezniki prinesli največ papirja. Bravo naši prijatelji.

Za vse ostale otroke pa se je v božičkovi košari znašlo sladko presenečenje in seveda tudi na vzgojiteljice ni pozabil.

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)