NAGAJIVA POMLAD PRI BUBAH

Pomlad že nagajivo trka na naša vrata, čeprav ni dolgo tega odkar smo se razveselili prvega snega, uživali v zimskih radostih in ustvarjali na temo o zimi. Pogovarjali smo se o skrbi za ptice pozimi in si tudi sami izdelali ptičke in ptičje krmilnice. Se pogovarjali o zimskih oblačilih in jih tudi sami izdelali ter jih dali na pano, kjer so krasili našo igralnico.
Ob praznikih, ki nas razveseljujejo v zimskem času smo izdelovali okraske, aranžmaje, dekoracije za igralnico in hodnike.
Tudi na pust nismo pozabili in si priredili pravo pustno rajanje. V pred pustnem času v skupini Bube sploh ni bilo otrok, le pravljični junaki, živali, miške, princeske so prišli v vrtec. Izdelali smo si tudi klovne, ki so čuvali naš vrtec, ko nas ni bilo.
Veliko časa smo bivali na prostem. Opazovali smo drevesa in kako se narava prebuja. Spoznali smo znanilce pomladi ter se o njih naučili tudi pesmico.
Seveda pa nismo pozabili na naše mamice, ki praznujejo v mesecu marcu. O, ne…vsega pa vam spet ne smemo izdati. Nekaj utrinkov si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.
Do naslednjič pa…naužijte se topline sončnih žarkov, privoščite si dolg sproščujoč sprehod in uživajte na svežem zraku, kot to počnejo vaše Bube. 

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)

Komentiraj

Uvrščeno v Domov

Komentiranje je onemogočeno.