Druženje z dedki in babicami

V četrtek, 28.maja so nam dopoldan s svojim obiskom popestrili naši dedki in naše babice. Izvedli smo medgeneracijsko srečanje.

Zbrali smo se na vrtčevskem igrišču, kjer smo jih najprej lepo pozdravili in se jim zahvalili za tako res množičen obisk. Dedke in babice mlajših skupin smo povabili, da so se pogumno podali čez naš poligon in da so otroke pospremili skozi čutno pot. Otroci so se večkrat sprehodili bosi in nadvse uživali. Seveda pa smo za dobro vzdušje tudi malce zaplesali.

Otroci skupine Bube smo se z dedki in babicami odpravili na krajši pohod do bližnjega ribnika. Na poti do tja smo občudovali lepote narave, ki nas obdaja in srečali kar nekaj “prebivalcev” travnika. Pri ribniku smo se okepčali z malico iz nahrbtnika in kakšen kos kruha se je našel tudi za ribice. Za ograjo nas je pričakal tudi srnjak, katerega smo nakrmili s koščki jabolk. Zelo smo uživali.

Tudi pri Metuljih je bilo veselo. Svoje dedke in babice smo povabili v svojo igralnco, kjer smo za njih pripravili krajši program. Dedki in babice so bili na nas zelo ponosni in prav lepo je bilo videti nasmeške na njihovih obrazih. Tudi mi smo si privoščili krajši sprehod v okolici vrtca.

Radi bi se zahvalili za čas, ki ste ga preživeli z nami in se že veselimo naslednjega takšnega snidenja.

(Skupno 263 obiskov, današnjih obiskov 1)