Ponovno v vrtcu

Pa smo dočakali »ta dan«, ko smo se ponovno lahko vrnili v vrtec, in z nami tudi trije pogumni novinci (Julijan, Miha, Sia).

Začetek je bil sprva težak, za vse –  tako za vzgojiteljici kot tudi otroke.  Čeprav smo se veselili, da se ponovno srečamo, smo ob upoštevanju vseh priporočil in navodil NIJZ- ja, pa vendarle pogumno zakorakali v naš vrtčevski vsakdan, kjer verjamemo, da bo iz dneva v dan tudi lažje.

Da je bil ta prehod čim lažji, smo si naredili prijetno vzdušje – veliko smo prepevali, plesali, poslušali glasbo in se seveda igrali.

Največ časa smo preživeli v igralnici, nekaj lepih sončnih dopoldnevov smo preživeli tudi na naši terasi, in ne boste verjeli – tudi na sprehod nam je že uspelo oditi. Dan je bil čudovit in mi smo ga z veseljem izkoristili za raziskovanje v naravi.

Po dobrem mesecu v vrtcu smo vsi že bolj samozavestni in s strumnim korakom prihajamo v našo igralnico. Prvi znanilci pomladi in bolj prijaznejše temperature so nas že razveselile. Žal pa je na prehodu tega letnega časa prisotno tudi veliko viroz, a vsekakor verjamemo, da bomo tudi to premagali, če se bomo seveda dosledno držali vseh ukrepov in priporočil.

Naj bo pomlad čudovita, mi pa se »beremo« prihodnjič.

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 2)